Eindpresentatie van De Rozenfabriek

De eindpresentatie is dit jaar uitgegroeid tot een 'mini festival' dat zich op zondagmiddag 22 juni afspeelde in het ons vertrouwde Haven- kwartier van Deventer.


Jongerengroep 'its up to you' van CIRCUSTHEATERschool de Klim speelt de voorstelling 'Who did it' op het terras van Dok H2O
Aanvang: 14.30 duur circa 45 minuten, toegang gratis.

De spetterende eindpresentatie van de cursussen FLAMENCO (Jorien Maters, live muziek door Errol Pawiroredjo 'el Naranjo' (gitaar) Dennis Chitoe (gitaar) en Manuela Verbeek (cello), BUIKDANS (Sheila Meijers) en IERSE 'river' DANS (Koosje Schouten) is aansluitend in het naastgelegen 'Huis v.d. Amateurkunst'.
Aanvang: 15.30 tot circa 16.30, kaartverkoop (€ 5,00) aan de deur.

Daarna organiseert 'TANGO Alegría' een tangosalon ('milonga') in de foyer tussen het Huis v.d. Amateurkunst en Dok H20. Deze avond draait DJ Isaac uit Eindhoven. Aanvang: 16.30 tot 21.00, toegang gratis.

Iedereen is van harte uitgenodigd om na de eindpresentatie gezellig in het Dok H20 na te praten en genieten, te dansen, te borrelen en wellicht te eten. Het Dok H2O biedt vriendelijk geprijsde en eerlijke dranken & gerechten en bij mooi weer is het heerlijk toeven op het terras! www.dokh2o.nl

Hopelijk tot ziens op 22 juni (aan de Scheepvaartstraat 9-11-13) namens alle docenten en cursisten van de Rozenfabriek.

Back to top