De drie kernwoorden voor deze lessen zijn: Pit, Passie en Plezier! Elke les bestaat uit een opwarming, het leren van (voeten) ritmes, choreografie en een cooling down.

Het leren kennen en genieten van de Flamenco muziek en de verschillende ritmes en structuren is een belangrijk onderdeel van de les. Deze ritmes zijn als een hartslag voor de verschillende dansstijlen binnen Flamenco. Je leert tijdens de lessen over de muziek, de verschillende (tegen)ritmes d.m.v. voetenwerk en klappen en de specifieke bewegingstaal die zowel krachtig als zacht kan zijn.

Flamenco dans je met je hoofd en je hart, met je hart en ziel en met huid en haar!

De lessen worden live op gitaar begeleid door Bart Guichelaar. Flamenco is geen parendans zoals tango of salsa en dans je dus alleen, zonder partner. Zowel man als vrouw is altijd van harte welkom voor een proefles.

Naast de wekelijkse danslessen kunnen er ook privé lessen geboekt worden en geeft Jorien workshops en (eenmalige) lessen voor o.a. bedrijven, scholen, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes etc.
Ook organiseert Jorien workshops met gastdocenten zoals o.a. Eli "la Truco", Maria Juncal, Jesús Fernandez, Álvaro 'el Sarabia" en Noelia Sabarea.

Kosten flamenco volwassenen

  • De lessen kosten €12,00 per les maar worden per blok betaald. Blok één bestaat uit 12 lessen en blok twee en drie uit 10 lessen.
  • De betaling voor Jorien en voor Bart wordt per september 2020 opgesplitst.
  • Cursusgeld voor aanvang van elk blok overmaken op IBAN rekeningnummer: NL77 ASNB 0942 4168 56 t.n.v. dansatelier de Rozenfabriek o.v.v. Flamenco, de cursuscode en je naam.
  • Het is mogelijk (in overleg) in te stromen gedurende het seizoen, je betaalt dan de resterende lessen van
    het blok waarin je start.
  • Wanneer je wilt stoppen met de lessen geef je dat uiterlijk 1 week voor aanvang van een nieuw blok aan.
  • Wanneer een blok al is gestart verbind je je voor de resterende lessen van het betreffende blok.
  • Het is niet mogelijk per les te betalen.

De Rozenfabriek is aangesloten bij de stichting Rechtop!

Algemene voorwaarden lessen

Download hier de algemene voorwaarden voor de Flamenco danslessen van Jorien Maters.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle lessen, cursussen en workshops welke gegeven
worden door Jorien Maters.

Nieuws

Back to top